• Zlewozmywak stalowy 1-komorowy

Symbol: ZPE 010B
799.00
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 0
Odbiór osobisty 0
Kurier 0
Paczkomat InPost 0
Kurier 150
Paleta 155
Paleta 255
Dostępność 3 szt.
Waga 3.75 kg
Zostaw telefon
Solidny zlewozmywak stalowy stworzony został z wysokiej jakość stali nierdzewnej. Z natury ma ona właściwości antyseptyczne, co w połączeniu z opływowym designem, ułatwi sprzątanie i utrzymanie wysokiego poziomu higieny. Doskonale prezentuje się zarówno w pomieszczeniach urządzonych w stylu tradycyjnym, jak i nowoczesnym np. kuchniach minimalistycznych, industrialnych czy skandynawskich. Zgrabny, 1-komorowy zlewozmywak to doskonałe rozwiązanie w małych kuchniach i kawalerkach z aneksem. Produkt podwiesza się pod blatem. Dzięki temu wpuszczona w szafkę kuchenną komora nie wystaje ponad płaszczyznę. Egeria to seria minimalistycznych zlewozmywaków wykonanych z wysokiej jakości stali szlachetnej, podkreślonej szczotkowanym wykończeniem. Użytkownicy mogą wybierać pomiędzy dwoma rodzajami montażu: wpuszczanym i podblatowym. Różne wymiary oraz sposoby instalacji pozwalają wybrać produkt na miarę potrzeb. Produkty wyposażone w płaski syfon Space Saver oszczędzający miejsce w szafce pod zlewozmywakiem.
Gwarancja:
24 (m)
Wykończenie:
stal
Materiał:
stal 304
Dodatkowe cechy:
maskownica odpływu w komplecie
Długość [mm]:
440
Sposób montażu:
wpuszczany, podblatowy
Szerokość [mm]:
440
Rodzaj powierzchni:
szczotkowany
Wysokość [mm]:
200
Średnica odpływu:
3.5''
Rodzaj korka:
manualny
Syfon oszczędzający miejsce space-saver:
Tak
Syfon teleskopowy:
Tak
Ilość komór zlewozmywaka:
1
Minimalna szerokość szafki [mm]:
450
Głębokość komory 1 [mm]:
200
Wycięcie w blacie (wpuszczany) - długość [mm]:
420
Wycięcie w blacie (wpuszczany) - szerokość [mm]:
420
Wyposażony w osprzęt:
Tak
Możliwość podłączenia zmywarki/ pralki:
Tak
Grubość stali [mm]:
1
Wycięcie w blacie (podwieszany) - długość [mm]:
400
Wycięcie w blacie (podwieszany) - szerokość [mm]:
400
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie